Uncategorized

B Rindu – Isteri Maut Kemalangan Selepas 2 Bulan Kahwin, Ini Luahan Sayu Suami..Sebak! 

Auto Draft

Impian seorang lelaki untuk hidup bahagia bersama isteri tersayang yang baru beberapa bulan melangsungkan perkahwinan musnah.

Dikatakan pasangan yang sedang menaiki motorsikal ini dirempuh dari belakang oleh sebuah kereta sebelum mereka berdua kemalangan. Berikut luahan sayu suami allahyarham.

Moga sayang tenang di sana


Auto Draft


Ya ALLAH kau ampun kn dosa2 dia. Aku sentiasa mendoakan dia tenang disana. Ampun kan lah dosa dia ya ALLAH. Hanya ajal yg memisahkan kita syg. B akan ingat pesan syg. Syg tunggu b kat sana yee. Engkau isteri ku syg. Aku halalkan makan minum kau. Aku maafkan apa kesalahan kau. Moga syg tenang kt sana. B rinduu. B akan kuat utk sygg. B cuba tabah ok.


Al fatihah buat isteri ku

Menurut info kemalangan berlaku di Lebuhraya Utara Selatan menuju ke Ipoh. Motorsikal yang ditunggang pasangan suami isteri ini dirempuh dari belakang oleh sebuah kereta.
Auto Draft
Sebaik kejadian pemandu kereta berkenaan dikatakan melarikan diri dan meninggalkan kereta miliknya di tempat kejadian. Suspek dipercayai sudah membuat laporan polis.
3 kematian, 2 tempat berbeza

Auto Draft

Lebih menyedihkan sebaik mengetahui kemalangan yang ditimpa oleh pasangan suami isteri ini, 5 orang rakan mereka bergegas ke hospital Kuala Kangsar menaiki sebuah kereta namun malangnya turut terlibat kematian dan mengorbankan 2 nyawa manakala yang lain cedera.
Al-fatihah buat mereka semua yang telah pergi. Moga ditempatkan dalam kalangan orang yang beriman.

Auto Draft

Facebook Comments

TERKINI

Menyediakan perkongsian blog,berita serta kisah-kisah menarik untuk anda

Hak Cipta Terpelihara © 2018 SuaraMedia.org

To Top